سفارش تبلیغ
صبا ویژن

نگاهی به اسم او

بسم الله الرحمن الرحیم ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

شباهت میوه ها با اندامهای انسان و....؟؟؟

 

هویج حلقه شده شبیه چشم انسان است..مردمک و عنبیه و خط نوری که به چشم میرسد درست مانند چشم انسان میباشد.تحقیقات نشان

 

میدهد که مصرف هویج باعث افزایش جریان خون در  عملکرد چشم میشود.


وقتی گوجه فرنگی رو از وسط دو نیم میکنید چهار تا خونه میبینید که قرمزه و دقیقا مثلقلب هستش که اون هم قرمزه و چها تا بخش مجزا

 

داره.تحقیقات نشون داده که گوجه فرنگی خون رو تصفیه میکنه...

 

حبه های انگور روی خوشه شبیه قلب هستش و هر دونه اون شبیه سلولهای خونی.امروزه تحقیقات نشون داده که انگور برای حیات قلب

بسیار مفیده.

 

گردو شبیه مغز انسان میمونه .نیم کره راست و نیم کره چپ.قسمت بالای مغز و پایین مغز.حتی چین خوردگی های و پیچیدگی های اون هم

 

شبیه نئو کورتکس میباشد.در حال حاضر میدانیم که گردو ?? مرتبه نورونهای پیام رسان به مغز را گسترش میدهد.

 

تا حالا به لوبیا قرمز دقت کردین ..درسته ..شبیه کلیه انسان هستش ..تحقیقات نشون داده که لوبیا قرمز در بهبود عملکرد کلیه نقش بسزایی   داره.

 

کریپ فروت و پرتقال و انواع مرکبات شبیه غده های شیری هستند و در سلامت سینه و جنبش غدد لنفاوی در سینه موثر است.



 



فصل سى و چهارم : چغندر
1806 - امام صادق (علیه السلام ):
خوردن چغندر، در برابر جذام ، ایمنى مى دهد.(1002)
1807 - امام صادق (علیه السلام ):
خداوند، جذام را از میان یهودیان برداشت ، بدان سبب که چغندر مى خوردند و رگ ها را بیرون مى کشیدند(1003).(1004)
1808 - امام کاظم (علیه السلام ):
چغندر، رگ جذام را به کلى از میان مى برد. هیچ چیز به درون گرفتار به برسام (1005) درنیامده است که همانند برگ چغندر باشد.(1006)
1809 - امام رضا (علیه السلام ):
به بیمارانتان ، چغندر (یعنى برگ آن را) بدهید؛ چرا که در آن درمان است و هیچ بیمارى اى به همراه ندارد و هیچ عارضه اى در آن نیست و خواب بیمار را آرام مى سازد؛ اما از خود چغندر بپرهیزید؛ چرا که سودا را تحریک مى کند.(1007)
1810 - امام رضا (علیه السلام ):
در بیان فایده هاى چغندر -: عقل را استحکام مى بخشد و خون را تصفیه مى کند.(1008)
1811 - المحاسن :
به نقل از احمد بن محمد بن ابى نصر -: امام رضا (علیه السلام ) پرسید: ((اى احمد! علاقه ات به سبزى ها چگونه است ؟)).
گفتم : همه آنها را دوست دارم .
فرمود: ((اگر چنین است ، بر تو باد چغندر؛ زیرا بر کرانه هاى فردوس ‍ مى روید و شفاى دردها در آن است . استخوان را درشت مى کند، گوشت مى رویاند و اگر نبود که دستان گناهکاران به آن مى رسد، هر برگ از آن براى پوشش چند مرد، بسنده مى کرد)).
گفتم : براى من ، از دوست داشتنى ترین سبزى هاست .
فرمود: ((خدا را بر این که با آن آشنایى ، سپاس بگزار)).(1009)
1812 - بحارالانوار:
روایت شده است : ((چغندر، نیکو سبزى اى است . بر ساحل پردیس ‍ مى روید، شفاى همه ردها در آن است ، پى را استحکام مى بخشد، خون را زیاد مى کند و استخوان را ستبر مى سازد)).(1010)
ر. ک : ص 270 (آنچه براى درمان پیسى سودمند است / خوردن گوشت گاو همراه با چغندر).


رازیانه

خواص گیاه رازیانه : برای مصارف دارویی میوه های آن را که کاملاً رسیده باشند با دست می چینند و قسمتهای نارس را تا زمان رسیدن رها می کنند. دانه های خشک و جدا شده را در محلی خشک مانند یک پاکت کاملاً سربسته نگهداری می کنند. میوه ها دارای اسانس روغنی تا شش درصد که مواد اصلی آن آنتول، و همچنین آلبومینها، قندها و لعاب است، می باشند. دانه های آن دارای اثر آرام کننده (عضله صاف )، بی حس کننده (دل درد ) و باد شکن است.

دم کرده تخم رازیانه شیر مادران کم شیر را زیاد می کند، دردهای انقباضی مثل اسپاسم و قولنج کلیه و روده را برطرف می کند. اسهال و یبوست را رفع می کند و علیه بیماری های مجاری ادراری و به عنوان کمک درمان برای بیماری دیابت نیز توصیه می شود.

بوی خاص رازیانه باعث می شود حشراتی مثل ساس، پشه و مورچه از محل های کاشت آن فرار کنند و به همین دلیل راه خوبی برای دور کردن حشرات از منزل به شمار می رود.

از دم کرده این گیاه برای رفع چربی زیاد پوست استفاده می کنند و چنانچه موهای سر با این دم کرده شست و شو شود چربی زیاد پوست سر مرتفع شده و موها درخشندگی خاصی پیدا می کنند.

آب رازیانه نیز که از فشردن تمام قسمتهای گیاه به دست می آید و برای غرغره و شستشوی چشمی بکار می رود به آب سبزی های دیگر به منظور تقویت اثر مدر و خاصیت ضد رماتیسم، ضد کرم و زیاد کننده ترشحات شیر افزوده می شود.

رازیانه دارای مصارف صنعتی در رابطه با تهیه صابون های عطری، نوعی ادوکلن، لوسیون بعد از تراشیدن ریش، تهیه خمیر دندان و خمیر ریش تراش و همچنین مربا سازی می باشد. این گیاه عسل دهنده بسیار خوبی نیز محسوب می شود.

طرز تهیه دم کرده رازیانه : برای تهیه دم کرده یا چای رازیانه بایستی تخم آنرا کوبید و بعد کمتر از یک قاشق چایخوری از این کوبیده را در یک قوری آبجوش دم کرده و به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت صبر نمود تا خوب دم بکشد و حاصل را با کمی شکر یا بدون آن نوشید.

نوشته شده توسط استاد رویش

 


 

 

 

 

پیشگیری پ

پیشگیری از سرطان با لبنیات

متاسفانه امروزه سرطان یکی از بیماریهای شایع می باشد.سرطان روده ی بزرگ سومین سرطان پرشیوع در جهان است که همه ساله قربانیان زیادی بر جای می گذارد. میزان شیوع ابتلا به این بیماری در زنان و مردان یکسان است. در ابتلا به انواع سرطان، عوامل گوناگونی از جمله عوامل ژنتیکی و عوامل محیطی نقش عمده ای ایفا می کنند.

 تحقیقات، ثابت کرده است که، دریافت500 کیلو کالری انرژی بیش از نیاز در طول روز، میزان ابتلا به سرطان روده بزرگ را در مردان 15درصد و در زنان 11درصد افزایش می دهد.

در بین عوامل محیطی، رژیم غذایی ارتباط تنگاتنگی در ابتلا به سرطان دارد. به طوریکه علت 60- 30درصد از انواع سرطان ها، رژیم غذایی نادرست است. در بین انواع مواد غذایی اگر چه مواد غذایی سرطان زا وجود دارد، اما مواد غذایی ضد سرطان نیز شناخته شده اند.  شیر  و فراورده های آن از جمله مواد غذایی ضد سرطان هستند.

وجود موادی مانند کلسیم، ویتامین D، نوعی اسید چرب به نام اسید لینولئیک، اسید بوتیریک ، کازئین، اسفنگولیپیدها و وجود برخی باکتری ها مانند لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر و فراورده های آن، این مواد غذایی را به مواد غذایی ضد سرطان معروف کرده است.

رژیم های غذایی که غنی از چربی، و فقیر از فیبر هستند، در بروز سرطان روده های بزرگ نقش بسیاری دارند. افزایش دریافت انرژی در طول روز نیز در ابتلا به بیماری سرطان روده بزرگ تاثیر بسزائی دارد. تحقیقات، ثابت کرده است که، دریافت500 کیلو کالری انرژی بیش از نیاز در طول روز، میزان ابتلا به سرطان روده بزرگ را در مردان 15درصد و در زنان 11درصد افزایش می دهد.

 مواد موجود در مواد دفعی مانند اسیدهای صفراوی و سموم باکتری ها اگر به طور مستقیم و دائم با مخاط روده بزرگ تماس داشته باشند، می توانند به سلول ها آسیب رسانده و رشد تکثیر سلولی را از حالت طبیعی خارج کنند.

کلسیم

موجود در شیر و فراورده های آن، رشد و تقسیم سلول های پوششی و همچنین پرزهای موجود درلوله ی گوارش را تنظیم کرده و از تکثیر بیش از حد سلول ها پیشگیری می کند. مواد موجود در مواد دفعی مانند اسیدهای صفراوی و سموم باکتری ها اگر به طور مستقیم و دائم با مخاط روده بزرگ تماس داشته باشند، می توانند به سلول ها آسیب رسانده و رشد تکثیر سلولی را از حالت طبیعی خارج کنند. کلسیم موجود در شیر و فراورده های آن اسیدیته مدفوع را افزایش می دهد. بعلاوه دفع فسفات، چربی، اسیدهای چرب آزاد و همچنین اسیدهای صفراوی را افزایش می دهند. همچنین، کلسیم  از غلظت اسیدهای چرب بلند زنجیره، اسیدهای صفراوی ثانویه، و فسفولیپیدهای مدفوع می کاهد.

 

 

ماست  به ماده غذایی ضد سرطان معروف شده است. علاوه بروجود مقادیرمناسبی از کلسیم در ماست، عوامل دیگری نیز در این فراورده ی شیری وجود دارند که به آن خواص ضد سرطانی بخشیده است. باکترهای اسید لاکتیکی موجود در ماست از جمله عواملی هستند که از لوله ی گوارش در برابر سرطان محافظت می کنند. مصرف فراورده های حاوی باکتری لاکتوباسیلوس،هم بطورمستقیم وهم بطورغیرمستقیم از لوله ی گوارش محافظت می کند. باکتری های اسید لاکتیکی، مانع از افزایش تکثیر سلول های سرطانی در افراد مبتلا به سرطان روده ی بزرگ می شوند.

در طول تخمیر شیر برای تولید ماست موادی تولید می شوند که،خاصیت ضدسرطانی دارند.

اسید لینولئیک کنژوگه

ایزومزی از اسید لینولئیک بوده، که مقدار آن در شیر  و فرآورده های شیری بسیار بالاست. این اسید چرب مانع از ایجاد سلول های سرطانی می شود. شیر، کره، ماست و پنیر منبع خوبی از اسید لینولئیک کنژوگه هستند. برخی از تحقیقات ثابت کرده اند که، این اسید چرب سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

اسفنگوزین موجود در شیر، فعالیت آنزیم پروتئین کنیاز را مهار می کند. فعالیت این آنزیم شکل گیری و رشد سلول های سرطانی را تحریک می نماید. به علاوه اسفنگوزین رشد سلول های سرطانی را متوقف کرده و ازهجوم سلول های سرطانی به دیگر بافت های بدن پیشگیری می کند.

اسفنگولیپیدها

از دیگر ترکیبات ضدسرطان در شیر و فرآورده های آن بوده که از ابتلا به سرطان روده ی بزرگ پیشگیری می کنند. اسفنگولیپیدها نقش عمده ای در رشد و تمایز سلولی دارند. . اسفنگومیلین یکی از فراوان ترین اسفنگولیپیدها در شیر و فراورده های آن است، که حدود یک سوم از اسفنگولیپیدهای شیر را به خود اختصاص می دهد، که نقش عمده ای در رشد و تمایز سلولی دارد. میزان اسفنگومیلین موجود در شیر با تغییرات فصلی تغییر خواهد کرد. از آنجا که اسفنگولیپیدها درغشای سلول ها قرار گرفته اند و در ذرات چربی متمرکز نشده اند، تمام انواع شیر از جمله شیر بدون چربی، شیر کم چربی و شیر پرچرب همگی منابع خوبی از این ماده ی شیمیایی هستند. اسفنگوزین موجود در شیر، فعالیت آنزیم پروتئین کنیاز را مهار می کند. فعالیت این آنزیم شکل گیری و رشد سلول های سرطانی را تحریک می نماید. به علاوه اسفنگوزین رشد سلول های سرطانی را متوقف کرده و ازهجوم سلول های سرطانی به دیگر بافت های بدن پیش گیری می کند.

محققان معتقدند اسفنگولیپیدهای موجود در شیر، سلول هایی را که در مرزسرطانی شدن هستند را ، به سلول های طبیعی تبدیل می کنند.

 اسید بوتیریک تکثیر بیش از حد سلول های روده ی بزرگ را مهارمی کند. اسیدبوتیریک علاوه بر اینکه در شیر وجود دارد، به دنبال تخمیر فیبر، توسط باکتری های لوله گوارش نیز تولید می شود.

ترکیب ضدسرطانی دیگری که در شیر و فراورده های آن وجود دارد،اسید بوتیریک است. این اسید، نوعی اسید چرب کوتاه زنجیره است، که به مقدار مناسبی در شیر وجود دارد. اسید بوتیریک تکثیر بیش از حد سلول های روده ی بزرگ را مهار،و در نتیجه چرخه ی سلولی را تنظیم می کند. تحقیقات ثابت کرده اند که این اسید چرب از تهاجم سلول های سرطانی جلوگیری می نمایند. اسیدبوتیریک علاوه بر اینکه در شیر وجود دارد، به دنبال تخمیر فیبر، توسط باکتری های لوله گوارش نیز تولید می شود.

پروتئین های موجود در شیر به خصوص کازئین، که حدود 80 درصد از پروتئین های شیر گاو را به خود اختصاص داده است، خاصیت ضدسرطانی به شیر بخشیده است. بعلاوه این نوع پروتئین، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

پروتئین

WHEY نوعی دیگر از پروتئین های موجود در شیر است که این نوع پروتئین نیز خاصیت ضد سرطانی دارد. چرا که این پروتئین غنی از اسیدهای آمینه ی گوگرددار مانند سیستئین و متیونین است. این اسیدهای آمینه پیش ساز گلوتاتیونین در بدن می باشند. گلوتا تیونین خاصیت آنتی اکسیدانی داشته که سلول های بدن را از تهاجم رادیکال های آزاد مصون می دارد.

 تمام افراد به ویژه آن هایی که سابقه ی خانوادگی ابتلا به این نوع سرطان را دارند، باید حتماً در طی روز به مقدار کافی از شیر و فراورده های آن مصرف کنند.

به طور کلی دریافت1200 میلی گرم کلسیم از منابع غذایی به خصوص شیر، 15-10 میکروگرم 

ویتامین D  در طول روز، از ابتلا به سرطان روده ی بزرگ جلوگیری می کند. تمام افراد به ویژه آن هایی که سابقه ی خانوادگی ابتلا به این نوع سرطان را دارند، باید حتماً در طی روز به مقدار کافی از شیر و فراورده های آن مصرف کنند.

منبع: ماهنامه دنیای تغذیه شماره 28



فصل سى و هفتم : سویق
37/1 - خواص سویق
1825 - امام باقر (علیه السلام ):
سویق (1026)، چه قدر پربرکت است ! اگر انسان در حالى که سیر است ، آن را بخورد، غذا را گوارش مى دهد و اگر در حالى که گرسنه است ، بخورد، او را سیر مى سازد. سویق ، چه نیکو توشه اى در سفر و در حضر است !(1027)
1826 - امام صادق (علیه السلام ):
سویق ، گوشت مى رویاند و استخوان را استحکام مى بخشد.(1028)
1817 - امام صادق (علیه السلام ):
به کودکانتان در خردسالى شان سویق بدهید؛ چرا که گوشت مى رویاند و استخوان را استحکام مى بخشد.(1029)
1828 - المحاسن :
به نقل از بکر بن محمد ازدى -: عیثمه ، در حالى که پسر خویش را به همراه داشت - و به گمانم نام او محمد بود - بر امام صادق (علیه السلام ) وارد شد.
امام صادق (علیه السلام ) به او فرمود: ((چرا مى بینم تن فرزندت ، نحیف است ؟)). گفت : او بیمار است .
امام (علیه السلام ) به او فرمود: ((به او سویق بخوران ؛ چرا که گوشت مى رویاند و استخوان را استحکام مى بخشد)).(1030)
1829 - امام صادق (علیه السلام ):
هر کس چهل روز سویق بخورد، بازوانش پرتوان مى شود.(1031)
1830 - امام صادق (علیه السلام ):
خوردن سویق با روغن زیتون ، گوشت مى رویاند، استخوان را استحکام مى بخشد، پوست را نازک مى کند و بر توان جنسى مى افزاید.(1032)
1831 - امام صادق (علیه السلام ):
درون تب دار را از سویق ، پر کنید، سه بار در آب شسته شود و آن گاه به او خوراند شود.(1033)
1832 - امام صادق (علیه السلام ):
سویق ، تلخه را از تن ، و بلغم را از معده ، کاملا جدا مى کند و هفتاد گونه بلا را دور مى سازد.(1034)
1833 - امام کاظم (علیه السلام ):
سویق خشک و آب گوشت گاو، پیسى را از میان مى برند.(1035)
1834 - الخرائج و الجرائح :
به نقل از ابوهاشم جعفرى -: در محضر امام رضا (علیه السلام ) بودم . به سختى تشنه شدم ؛ اما از هیبت ایشان ترسیدم که در مجلس ایشان ، آن بطلبم . امام (علیه السلام ) خود، آبى طلبید و جرعه اى از آن نوشید و سپس ‍ فرمود: ((اى ابوهاشم ! بنوش ؛ چرا که سرد و خوب است )). نوشیدن . سپس دیگر بار، تشنه شدم .
امام (علیه السلام ) به خدمتگزار نگریست و فرمود: ((نوشابه اى از آب و مقدارى سویق و شکر برایش بیاورد)).
آن گاه فرمود: ((سویق را مرطوب کن و قدرى شکر رویش بپاش )).
(پس از آن ، به من ) فرمود: ((اى ابوهاشم ! بنوش ؛ چرا که عطش را از میان مى برد)).(1036)
1835 - امام رضا (علیه السلام ):
سویق ، چه نیکو خوراکى است ! اگر گرسنه باشى ، سیر مى کند و اگر سیر باشى ، غذایت را گوارش مى دهد.(1037)
ر. ک : ص 225 (آنچه براى گوارش ، سودمند است / سویق ).
ر. ک : ص 296 ح 964 و ص 297 ح 969 و 970



فصل سى و هشتم : پیه
1847 - امام على (علیه السلام ):
پیه ، هم اندازه خود، بیمارى را از بدن بیرون مى برد. مردم ، به هیچ چیز بهتر از روغن حیوانى و قرائت قرآن ، درمان نجسته اند.(1051)
1848 - امام على (علیه السلام ):
نزد پیامبر خدا (صلى الله علیه و آله و سلم ) از گوشت و پیه یاد شد. فرمود: ((هیچ پاره اى از این دو در معده جاى نمى گیرد، مگر این که در جاى آن ، شفا مى روید و بیمارى اى از آن جا مى رود)).(1052)
1849 - امام صادق (علیه السلام ):
هر کس یک لقمه پیه بخورد، آن لقمه هم اندازه خویش ، بیمارى را از بدن بیرون مى برد.(1053)
1850 - طب الائمة (علیهم السلام ):
به نقل از یونس بن یعقوب -: هنگامى که امام صادق (علیه السلام ) بیمار بود و اسهال خونى داشت و او را خدمت مى گزاردم ، به من فرمود: ((اى یونس ! چه بى خبرى ! مگر نمى دانى به من درباره بیمارى ، الهام شد که برنج بخورم و من نیز گفتم ؛ پس ، آن را فراهم آوردند، شستند، خشک کردند، سپس در آب پختند، آن گاه نرم ساییدند و پختند و آن را با پیه خوردم و خداوند با همان ، درد و بیمارى را از من برد؟)).(1054)
1851 - المحاسن :
از امام صادق (علیه السلام ) درباره این سخن پیامبر خدا (صلى الله علیه و آله و سلم ) که فرموده بود: ((هر کس لقمه اى از پیه بخورد، آن لقمه هم اندازه خود، بیمارى را از بدن برون مى راند)) پرسیدند.
ایشان فرمود: ((مقصود، پیه گاو است )).(1055)
1852 - الکافى :
به نقل از زراره -: از امام صادق (علیه السلام ) پرسیدم : فدایت شوم ! آن پیه که هم اندازه خود، بیمارى را از بدن بیرون مى برد، چیست ؟
فرمود: ((پیه گاو است . اى زراره ! هیچ کس پیش از تو، در این باره از من نپرسیده بود)).(1056)
1853 - الکافى (علیه السلام ):
به نقل از محمد بن فیض -: نزد امام صادق (علیه السلام ) بودم که مردى آمد و به ایشان گفت : دخترم از بیمارى شکم روش ، تکیده و لاغر گشته است .
امام صادق (علیه السلام ) فرمود: ((چه چیزى تو را از پلوى چرب ، باز مى دارد؟ چهار یا پنج تک سنگ بردار و در کنار آتش بگذار و برنج را در دیگى قرار بده و خوب بپز و مقدارى چربى تازه قلوه گاو، در ظرفى بریز و از آن سنگ هاى داغ شده ، در آن قرار بده و ظرف دیگرى را بر روى آن بگذار و خوب بر هم زن و مواظب باشد بخار آن ، خارج نشود. هنگامى که روغن ذوب شد و برنج هم خوب پخته شد، روغن آب شده را در برنج بریز و بیمار (دخترت ) بخوران )).
1854 - امام کاظم (علیه السلام ):
هر کس لقمه اى از پیه را به درون خود ببرد، آن لقمه هم اندازه خود، بیمارى را از بدن بیرون مى برد.(1057)


زنجبیل و فلفل سرطان های مرگبار را درمان می‌کنند

پژوهشگران می‌گویند زنجبیل می‌تواند سلول های سرطانی تخمدان را از بین ببرد و فلفل نیز تومورهای لوزالمعده را کوچکتر می کند. به گزارش خبرگزاری رویترز، نتایج این تحقیق شواهد دیگری در مورد فواید برخی انواع ادویه جات در جلوگیری از بروز یا پیشرفت سرطان ارایه می‌کند. هر چند تحقیقات در مورد زنجبیل در محیط آزمایشگاهی انجام شده است و تا بررسی این ماده در بیماران سرطانی راه درازی درپیش است ، اما اولین گام در این زمینه محسوب می‌شود. دکتر ربکا ریو، استادیار زنان و زایمان مرکز سرطان دانشگاه میشیگان و همکارانش محلول حاوی پودر زنجبیل را بر روی کشت سلول های سرطانی تخمدان آزمایش کردند.زنجبیل می‌تواند سلول های سرطانی تخمدان را از بین ببرد و فلفل نیز تومورهای لوزالمعده را کوچکتر می کند.محققان در نشست انجمن تحقیقات سرطان آمریکا اعلام کردند این ماده سلول های سرطانی را به دو طریق از بین می‌برد؛ یکی از طریق فرایند خودکشی و در روش دیگر سلول ها خود را هضم می‌کنند. سرطان تخمدان در بیشتر مبتلایان عود می‌کند و در نهایت در برابر شیمی درمانی مقاوم می‌شود. اگر زنجبیل بتواند سلول های سرطانی را از دو طریق خودکشی و خود خوری نابود کند، مانع از مقاومت بیماری در برابر شیمی درمانی خواهد شد.

زنجبیل به مهار التهاب کمک می‌کند. التهاب در تشکیل سلول های سرطانی تخمدان نقش دارد. محققان دریافتند خودکشی سلولی با استفاده از زنجبیل اثربخش تر از شیمی درمانی با استفاده از پلاتین است.

سانجای سریواستاوا از دانشکده پزشکی دانشگاه پیترزبورگ می‌گوید تحقیق دیگری نیز نشان داد ماده CAPSAICIN که عامل ایجاد کننده تندی در فلفل است، در موش ها سلول های سرطانی لوزالمعده را وادار به خودکشی می‌کند. این ماده باعث مرگ سلول های سرطانی و کاهش قابل توجه حجم تومورها شد.این ترکیب سلول های سرطان لوزالمعده را از بین برد ، اما تاثیری بر روی سلول های طبیعی و سالم لوزالمعده نگذاشت.

سال گذشته محققان در تحقیق بر روی سلول های لوزالمعده در محیط آزمایشگاه به نتایج مشابهی دست یافتند. سرطان لوزالمعده بسیار مرگبار است، بطوری که از میان ? 32 ?هزار تن که هر ساله به این بیماری مبتلا می‌شوند ? 31?هزار تن آنها جان می‌سپارند.

پژوهشگران در لس آنجلس نیز دریافته‌اند این ماده سلول های سرطان پروستات را نیز از بین می‌برد. در تحقیقات دیگری ادویه زردرنگ زنجبیل نیز از گسترش سرطان ریه  و سی-نه  در موش ها جلوگیری کرد.

البته کارشناسان خاطر نشان کردند بسیاری از ترکیباتی که سرطان را در موش ها متوقف می‌کند، همین تاثیر را در انسان ها ندارند.

 



37/2 - خواص برخى از انواع سویق
الف - سویق جو
1836 - الکافى :
به نقل از سیف تمار -: یکى از همراهانمان در مکه به بیمارى برسام ، مبتلا شد. من به حضور امام صادق (علیه السلام ) رفتم و او را آگاهاندم .
به من فرمود: ((سویق جو به او بخوران ؛ چرا که به خواست خداوند، بهبود خواهد یافت . آن ، غذایى در درون تن بیمار است )).
ما جز دو روز (یا دوبار) به او سویق ندادیم ، مگر این که همراه ما، بهبود یافت .(1038)
ب - سویق عدس
1837 - الکافى :
به نقل از محمد بن موسى ، در حدیثى که سند آن را به امام صادق (علیه السلام ) رسانده است -: امام صادق (علیه السلام ) فرمود: ((سویق عدس ، تشنگى را از میان مى برد، معده را تقویت مى کند، درمان هفتاد درد در آن است ، صفرا را خاموش مى کند و درون را سردى مى بخشد)).
ایشان ، چون سفر مى کرد، از این سویق ، جدایى نداشت و چون در کسى از خدمتگزارانش خون به جوش مى آمد، به وى مى فرمود: ((از سویق عدس ‍ بخور؛ چرا که جوش آمدگى خون را فرو مى نشاند و حرارت را خاموش ‍ مى کند)).(1039)
ر. ک : ص 310 (آنچه براى درمان بند نیامدن خون عادت ، سودمند است ).



فصل سى و هفتم : سویق
37/1 - خواص سویق
1825 - امام باقر (علیه السلام ):
سویق (1026)، چه قدر پربرکت است ! اگر انسان در حالى که سیر است ، آن را بخورد، غذا را گوارش مى دهد و اگر در حالى که گرسنه است ، بخورد، او را سیر مى سازد. سویق ، چه نیکو توشه اى در سفر و در حضر است !(1027)
1826 - امام صادق (علیه السلام ):
سویق ، گوشت مى رویاند و استخوان را استحکام مى بخشد.(1028)
1817 - امام صادق (علیه السلام ):
به کودکانتان در خردسالى شان سویق بدهید؛ چرا که گوشت مى رویاند و استخوان را استحکام مى بخشد.(1029)
1828 - المحاسن :
به نقل از بکر بن محمد ازدى -: عیثمه ، در حالى که پسر خویش را به همراه داشت - و به گمانم نام او محمد بود - بر امام صادق (علیه السلام ) وارد شد.
امام صادق (علیه السلام ) به او فرمود: ((چرا مى بینم تن فرزندت ، نحیف است ؟)). گفت : او بیمار است .
امام (علیه السلام ) به او فرمود: ((به او سویق بخوران ؛ چرا که گوشت مى رویاند و استخوان را استحکام مى بخشد)).(1030)
1829 - امام صادق (علیه السلام ):
هر کس چهل روز سویق بخورد، بازوانش پرتوان مى شود.(1031)
1830 - امام صادق (علیه السلام ):
خوردن سویق با روغن زیتون ، گوشت مى رویاند، استخوان را استحکام مى بخشد، پوست را نازک مى کند و بر توان جنسى مى افزاید.(1032)
1831 - امام صادق (علیه السلام ):
درون تب دار را از سویق ، پر کنید، سه بار در آب شسته شود و آن گاه به او خوراند شود.(1033)
1832 - امام صادق (علیه السلام ):
سویق ، تلخه را از تن ، و بلغم را از معده ، کاملا جدا مى کند و هفتاد گونه بلا را دور مى سازد.(1034)
1833 - امام کاظم (علیه السلام ):
سویق خشک و آب گوشت گاو، پیسى را از میان مى برند.(1035)
1834 - الخرائج و الجرائح :
به نقل از ابوهاشم جعفرى -: در محضر امام رضا (علیه السلام ) بودم . به سختى تشنه شدم ؛ اما از هیبت ایشان ترسیدم که در مجلس ایشان ، آن بطلبم . امام (علیه السلام ) خود، آبى طلبید و جرعه اى از آن نوشید و سپس ‍ فرمود: ((اى ابوهاشم ! بنوش ؛ چرا که سرد و خوب است )). نوشیدن . سپس دیگر بار، تشنه شدم .
امام (علیه السلام ) به خدمتگزار نگریست و فرمود: ((نوشابه اى از آب و مقدارى سویق و شکر برایش بیاورد)).
آن گاه فرمود: ((سویق را مرطوب کن و قدرى شکر رویش بپاش )).
(پس از آن ، به من ) فرمود: ((اى ابوهاشم ! بنوش ؛ چرا که عطش را از میان مى برد)).(1036)
1835 - امام رضا (علیه السلام ):
سویق ، چه نیکو خوراکى است ! اگر گرسنه باشى ، سیر مى کند و اگر سیر باشى ، غذایت را گوارش مى دهد.(1037)
ر. ک : ص 225 (آنچه براى گوارش ، سودمند است / سویق ).
ر. ک : ص 296 ح 964 و ص 297 ح 969 و 970


فصل سى و پنجم : روغن حیوانى
35/1 - خواص روغن گاو
1813 - پیامبر خدا (صلى الله علیه و آله و سلم ):
هر کس یک لقمه چرب شده به روغن حیوانى بخورد، به همان اندازه ، بیمارى از تن او فرو مى ریزد. گوشت گاو، درد است و روغن آن ، شفا و شیرش نیز درمان . هیچ چیز، همانند روغن گاو، به بدن در نیامده است .(1011)
1814 - امام على (علیه السلام ):
گوشت گاو، بیمارى است و شیر آن ، شفاست و روغنش درمان است . پیه هم به اندازه خود، درد را از بدن برون مى برد و مردم به هیچ چیز، برتر از روغن گاو، درمان نجسته اند.(1012)
1815 - امام على (علیه السلام ):
روغن گاو، شفاست .(1013)
1816 - امام على (علیه السلام ):
روغن گاو، داروست .(1014)
1817 - امام رضا (علیه السلام ):
هر کس مى خواهد از درد نشیمنگاه در امان بماند و بادهاى بواسیر به او زیان نرساند، هر شب ، هفت خرماى هیرون (1015) با روغن گاو بخورد و بیضه هاى خود را با روغن زنبک خالص ، چرب کند.(1016)
ر. ک : ص 610 (گوشت گاو).
35/2 - مکروه بودن روغن حیوانى براى پیران
1818 - امام صادق (علیه السلام ):
روغن حیوانى ، چیزى است که همانند آن ، به بدن درنیامده است ؛ اما من آن را براى پیر، ناخوشانید مى دانم .(1017)
1819 - امام صادق (علیه السلام ):
روغن حیوانى ، چه نیکو خورشى است ؛ اما من آن را براى پیر، ناخوشایند مى دانم .(1018)
1820 - امام صادق (علیه السلام ):
مرد، هرگاه به پنجاه سالگى رسید، مباد در حالى که در درون او چیزى از روغن حیوانى است ، شب را به بستر رود.(1019)
1821 - امام صادق (علیه السلام ):
در ضمن سخن خود با پیرى از مردمان عراق -: از روغن حیوانى ، حذر کن ؛ چرا که با پیر، سازگارى ندارد.(1020)